Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Αυτό το προϊόν στο νεσεσέρ σου κάνει θαύματα - iefimerida.gr

Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Αυτό το προϊόν στο νεσεσέρ σου κάνει θαύματα

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όμορφα μαλλιά είναι από τα βασικά σημεία μιας κομψής και επιτυχημένης εμφάνισης.

Και όταν λέμε όμορφα, το πρώτο, το πιο σημαντικό βήμα και βασική προϋπόθεση για κάθε hair style και εντυπωσιακό χτένισμα είναι η καθαριότητα.

Το λούσιμο είναι απαραίτητο για να δείχνουν όμορφα και λαμπερά τα μαλλιά σου, αλλά και το ίδιο σου το πρόσωπο.

Αν όμως ανήκεις κι εσύ στις γυναίκες με λιπαρό δέρμα και μαλλιά (ή και όχι) ξέρεις καλά πως το λούσιμο μπορεί να γίνει πραγματικός βραχνάς, αφού είσαι αναγκασμένη να λούζεσαι σχεδόν κάθε μέρα για να μην κάνει η λιπαρότητα αισθητή την παρουσία της στις ρίζες των μαλλιών σου και νιώθεις αμήχανα.

Επειδή όμως κάποιες φορές δεν έχεις χρόνο, αλλά και το συχνό λούσιμο δεν κάνει καλό στην υγεία των μαλλιών, το dry shampoo είναι η καλύτερη λύση. Και επειδή μας αρέσουν πολύ τα DIYs, αυτό είναι το τέλειο tip όταν δεν έχεις dry shampoo και τα μαλλιά σου έχουν άμεση ανάγκη από ένα φρεσκάρισμα. Θα σου λύσει τα χέρια!

Δείτε τον τρόπο για να διώξετε την ενοχλητική λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε dry shampoo στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λούσιμο μαλλιά προϊόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ