Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το στεφανιογράφημα που έκανε - iefimerida.gr

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το στεφανιογράφημα που έκανε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία απλή εξέταση καρδιάς πήγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας πριν δύο μέρες, αλλά όπως αναφέρει μετά την εξέτασή του... όλα σκοτείνιασαν.

Με ένα ανησυχητικό μήνυμα, ο γνωστός παρουσιαστής και ο επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μοιράστηκε τα νέα του στο Instagram, καθώς χρειάστηκε να κάνει στεφανιογράφημα.

Ο ίδιος ανέφερε πως ενώ νόμιζε πως όλα θα πάνε καλά, εν τέλει χρειάστηκε να περάσει μία μικρή περιπέτεια.

«Και ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα, στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους… Η απόφαση ήταν μια… να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα», ανέφερε ο ίδιος στη δημοσίευσή του, καταλήγοντας πως εν τέλει ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του αλλά θα χρειαστεί από εδώ και στο εξής να προσέχει.

Αναλυτικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε:

«Εχθές λοιπόν, εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο (ευχαριστώ αδελφέ), στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς. Και ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα, στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους… Η απόφαση ήταν μια… να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα… Λεπτά αιώνες, μάτια βουρκωμένα, αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά… Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο (δύσκολο) και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου…‼ Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής… είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι‼ Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο… Υ.Γ.Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιάΚαλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @g.goudaras στις 23 Δεκ, 2017 στις 9:06 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ εξετάσεις καρδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ