ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα από την κακοκαιρία: Η πολιτική προστασία της χώρας στον αυτόματο πιλότο - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα από την κακοκαιρία: Η πολιτική προστασία της χώρας στον αυτόματο πιλότο

Το ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα της κακοκαιρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή του, ο τομέας Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας.


«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον «μόνιμα (αν)αρμόδιο» για την Πολιτική Προστασία Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, του οποίου η ανεπάρκεια καταδείχθηκε για μια ακόμη φορά με τα πρώτα χιόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:


«Χιλιάδες συμπολίτες μας εγκλωβισμένοι στα οδικά δίκτυα, εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες με μόνο σύμμαχο την ψυχραιμία τους και την τύχη. Καμία συνδρομή από το οργανωμένο Κράτος τόσο στο επίπεδο της πρόληψης όσο και στο επίπεδο της αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων».


«Ανύπαρκτος συντονισμός από το ΥΠτΠ και η πολιτική προστασία της Χώρας στον αυτόματο πιλότο. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε κάτι ευχήν αυτές τις γιορτινές μέρες», αναφέρεται κλείνοντας στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ κακοκαιρία προβλήματα πολίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ