Φρίκη στη Ινδία: Ανήλικοι, ανάμεσά τους 6χρονος, βίαζαν 8χρονη - iefimerida.gr

Φρίκη στη Ινδία: Ανήλικοι, ανάμεσά τους 6χρονος, βίαζαν 8χρονη

Φρίκη στη Ινδία: Ανήλικοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και οργή προκαλεί η είδηση από την Ινδία, που θέλει μια ομάδα ανηλίκων για πέντε μήνες να βιάζει ένα κορίτσι 8 ετών!

Στην ομάδα συμμετείχαν ένας εξάχρονος, ένας εννιάχρονος, ένας 10χρονος, ένας 12χρονος και ένας 18χρονος.

Οι βιαστές και η κοπέλα ζουν στην ίδια περιοχή και μάλιστα η 8χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τους υπόλοιπους ανηλίκους

Αρχηγός της ομάδας ήταν ο 18χρονος ο οποίος ξεγέλασε το μικρό κορίτσι με λίγα γλυκά και την παγίδευσε σε ένα διαμέρισμα όπου της επιτέθηκαν όλοι μαζί.

Τα βασανιστήρια του μικρού κοριτσιού αποκαλύφθηκαν όταν η 8χρονη παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα ο πατέρας της να την πάει σε γιατρό.

«Ο πατέρας την πήγε στο γιατρό, ο οποίος μετά την εξέταση ζήτησε να έρθει στην κλινική και η μητέρα αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν εμφανίστηκε και η μητέρα ο γιατρός τους αποκάλυψε ότι το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους Times of India.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ