Αδωνις για ΠΓΔΜ: Δεν θα μπούμε στα παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου, να πάρουν σαφή θέση - iefimerida.gr

Αδωνις για ΠΓΔΜ: Δεν θα μπούμε στα παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου, να πάρουν σαφή θέση

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πάρει μια ενιαία σαφή θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ κάλεσε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ξεκάθαρη.

«Ή θα έχουμε ενιαία κυβερνητική θέση ή η ΝΔ δεν θα μπει στα παιχνιδία Τσίπρα-Καμμένου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή τη διαφωνία που εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

«Εάν δεν μπορούν ως κυβέρνηση να έχουν μια ενιαία θέση τότε μιλάμε για παντελή καραγκιοζιλικία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «παντελώς τυχοδιώκτη» με αφορμή την ανάρτηση στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter για την επένδυση στο Ελληνικό. «Ένας άνθρωπος που ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι το Ελληνικό δεν πωλείται γιατί είναι η ψυχή της αριστεράς και μετά πανηγυρίζει για την επένδυση, είναι ικανός για τα πάντα», σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως δεν υπάρχει «καμία έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018. Αυτό που ενδεχομένως να υπάρξει είναι η έξοδος από τη δανειακή σύμβαση. Τίποτα δεν θα αλλάξει όσον αφορά τον έλεγχο», ενώ, τέλος, επεσήμανε πως «αν περάσει η λογική του ξοδέψτε ασύστολα τότε η Ελλάδα θα βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση από το 2010».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ