Euroleague: Ο Ιτούδης νικητής στον ρωσικό «εμφύλιο» - iefimerida.gr

Euroleague: Ο Ιτούδης νικητής στον ρωσικό «εμφύλιο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΤΣΣΚΑ πήρε το ντέρμπι της Μόσχας, απέναντι στην Κίμκι, και επέστρεψε στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague, εκεί όπου «συγκατοικεί» με τον Ολυμπιακό (11-3).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη υπερασπίστηκε την έδρα της με 79-68, για την 14η αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» στο ΣΕΦ, απέναντι στους «ερυθρόλευκους», και υποχρέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην έκτη ήττα του.

Η ΤΣΣΚΑ εξαργύρωσε απόψε το ξέσπασμα της σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου, όταν και έτρεξε το εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 17-2 και από το 57-55 στο 30΄ βρέθηκε στο 35΄ στο +17 (74-57) «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Κόρι Χίγκινς με ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague σε πόντους (26) και αξιολόγηση (31), ενώ από την Κίμκι ξεχώρισε ο Αλεξέι Σβεντ με 16.

Στη Βιτόρια, η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» ένα σπουδαίο «διπλό», όταν και ανέτρεψε το εις βάρος της -25 (70-45 στο 28΄), αλλά τελικά συμβιβάστηκε με την πέμπτη διαδοχική ήττα και δέκατη στο σύνολο (4-10).

Η Μπασκόνια, με τον Τορνίκε Σενγκέλια να κάνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους (24) και αξιολόγηση (31), κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα στα 40΄΄ για τη λήξη, χάρη σε 2/2 βολές του Γεωργιανού σέντερ (83-82), και να ολοκληρώσει τον αγώνα με το τελικό 85-82, με το οποίο βελτίωσε σε 7-7 το ρεκόρ της.

Τέλος, στη Μάλαγα, η Ουνικάχα άντεξε στην πίεση της Αρμάνι Μιλάνο, που στο 35΄ είχε το προβάδισμα με +6 (60-66), και με ανατροπή έφτασε στη νίκη με 74-71, βελτιώνοντας σε 6-8 το ρεκόρ της. Στον αντίποδα, οι Ιταλοί συμπλήρωσαν τις 10 ήττες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ