Σφαιρόπουλος: «Είχαμε και τύχη στο φινάλε» - iefimerida.gr

Σφαιρόπουλος: «Είχαμε και τύχη στο φινάλε»

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πανικοβλήθηκε, όταν η Αναντολού Εφές πέτυχε την ανατροπή, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το «διπλό» των Πειραιωτών στην Πόλη.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» επισήμανε τη σωστή άμυνα και τα δύο τρίποντα από Παπαπέτρου και Σπανούλη, με τα οποία ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι τα ηνία, χωρίς να χάσει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

«Και οι δύο ομάδες είχαν δύσκολα παιχνίδια πριν την μεταξύ μας αναμέτρηση», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Εμείς ξοδέψαμε πολλή ενέργεια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και αυτός είναι ο λόγος που χάναμε την μπάλα τόσο εύκολα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου.

Όμως, το πιο σημαντικό ήταν η καλή μας άμυνα, γιατί η Εφές σκόραρε 58 πόντους, 21 λιγότερους από το μέσο όρο της. Με την καλή μας άμυνα ελέγξαμε τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο τέλος η αντίπαλός μας αντέδρασε και προηγήθηκε.

Αυτό ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο, όμως, δεν πανικοβληθήκαμε, παραμείναμε συγκεντρωμένοι, με δύο τρεις καλές άμυνες και με δύο έξυπνα plays στην επίθεση και δύο τρίποντα από τους Παπαπέτρου και Σπανούλη πήραμε ξανά τα ηνία.

Στο τέλος φυσικά ήμασταν και τυχεροί, γιατί ο καλύτερός τους παίκτης είχε την ευκαιρία να σουτάρει ένα ελεύθερο τρίποντο, όμως, αστόχησε και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την δεύτερη νίκη στην σειρά. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουν οι τραυματίες μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιαννης σφαιροπουλος Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ