My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Ραμόνα Βλαντή [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Ραμόνα Βλαντή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ραμόνα Βλαντή είναι η μεγάλη νικήτρια του My style rocks, η οποία όχι μόνο φόρεσε το υπέρλαμπρο στέμμα αλλά έλαβε και ως έπαθλο 30.000 ευρώ.

Αρχικά η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε τις δυο φιναλίστ, που έλαβαν τις περισσότερες, ψήφους. Ιωάννα Τούνη και η Ραμόνα Βλαντή διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο.

Η στιγμή ήταν φορτισμένη με την Ραμόνα να δακρύζει και να λέει πως θα ήθελε να έχει δίπλα της την φίλη της, Τζώρτζια.

Τελικά, η Ραμόνα Βλαντή (διαβάστε εδώ ποια είναι η μονίμως τσαντισσμένη νικήτρια του My Style Rocks) είναι εκείνη, που σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό, έχει το απόλυτο στιλ.

Στη μεγάλη βραδιά τα κορίτσια ντύθηκαν βασίλισσες, επιλέγοντας η καθεμία τον δικό της τίτλο και δημιούργησαν μοναδικές εμφανίσεις που είχαν το δικό τους προσωπικό στιλ.

Στον τελικό έφτασαν έξι παίκτριες: Τζώρτζια Βαϊνά, Υβόννη Ντόστα, Ραμόνα Βλαντή, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Βασιλική Ρούσσου και Ιωάννα Τούνη, οι οποίες και πέρασαν τρεις μήνες κάνοντας πάνω από 70 εμφανίσεις η καθεμία.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ