Αρσεναλ-Λίβερπουλ: Γκολ, ανατροπές και γκάφες στο παιχνίδι της χρονιάς - iefimerida.gr

Αρσεναλ-Λίβερπουλ: Γκολ, ανατροπές και γκάφες στο παιχνίδι της χρονιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίβερπουλ έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ντέρμπι με την Άρσεναλ, στο «Εμιρέιτς», από το πρώτο ημίχρονο και τελικά πάλι καλά που δεν έχασε, καθώς οι «κανονιέρηδες» ανέτρεψαν το 0-2, αλλά ούτε αυτοί κατόρθωσαν να κρατήσουν τη νίκη, στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα καταπληκτικό σε θέαμα παιχνίδι οι αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να χάνουν τα «άχαστα» στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο ο Φιρμίνο απώλεσε τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενώ μετά το 0-1 από τον Κουτίνιο (26΄), που σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League με το κεφάλι, οι Σαλάχ και Μανέ είχαν νέες σπουδαίες στιγμές.

Όταν ο Αιγύπτιος διπλασίασε, στο 52΄, τα πάντα φάνηκε να τελειώνουν για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, μόνο που με τη Λίβερπουλ δεν πλήττεις ποτέ... Ένα λεπτό αργότερα ο Σάντσες μείωσε και στο πεντάλεπτο που ακολούθησε η Άρσεναλ έφτασε στην ανατροπή με τους Τσάκα και Οζίλ!

Τελικά τα... προσχήματα για τους φιλοξενούμενους έσωσε ο Φιρμίνο, που νίκησε τον Τσεχ στο 71΄ και γλίτωσε την ομάδα του από ακόμη ένα κάζο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ