Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Ρένα Δούρου -«Αρωμα» από όλη την Ελλάδα [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Ρένα Δούρου -«Αρωμα» από όλη την Ελλάδα [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mικροί και μεγάλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας έψαλαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, η οποία αντευχήθηκε σε όλους και προσέφερε κεράσματα και δώρα.

Έτσι, από νωρίς στα γραφεία της Περιφέρειας ακούστηκαν τα κάλαντα των παιδιών του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant - ΝΙΚΗ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» καθώς και του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

Αργότερα σειρά πήραν οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Αθηνών, που τραγούδησαν γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Ρένα Δούρου -«Αρωμα» από όλη την Ελλάδα [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια, η παιδική χορωδία - ορχήστρα «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας και της Μαρίας Κιοσκέρογλου και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου - Ταύρου έψαλαν τα δικά τους κάλαντα στην Περιφερειάρχη.

Η εορταστική ημέρα έκλεισε και φέτος με τους κρητικούς χορούς και τα ιδιαίτερα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Ελλάδος. Τηρώντας την άτυπη παράδοση και φέτος, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης δεν παρέλειψε να κάνει τις δικές του ευχές, αφιερώνοντας μία μαντινάδα στην Περιφερειάρχη: «Στη Ρένα Δούρου σήμερα ήρθαμε άνευ όρων και βάλαμε υπογραφή… ‘Όμιλος Βρακοφόρων’».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένα Δούρου Περιφέρεια Αττικής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ