ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης δίνει πριμ 1 εκατ.ευρώ για την πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης δίνει πριμ 1 εκατ.ευρώ για την πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στοίχημα με τους παίκτες της ΑΕΚ για τα ματς με την Ντιναμό Κιέβο για τους «32» του Europa League βάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη στην περίπτωση που οι παίκτες του Χιμένεθ κάνουν την υπέρβαση και πάρουν το εισιτήριο για τους «16», όμως υπάρχει και μεγάλο ρίσκο από την πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους πρότεινε να τους δώσει πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που πετάξουν εκτός συνέχειας τους Ουκρανούς. Τι θα πάρει ο ίδιος εφόσον οι παίκτες δεν εκπληρώσουν την αποστολή; Την επιστροφή των 300.000 από τις συνολικά 500.000 ευρώ που πήραν το περασμένο καλοκαίρι μετά το ματς με την Μπριζ ως πριμ για την είσοδο στους ομίλους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελική απάντηση στην πρόταση του Μελισσανίδη, ωστόσο, ο Πέτρος Μάνταλος, παρότι είναι στα πιτς, έχει απαντήσει ήδη «Ναι» δείχνοντας το πόσο πιστεύει στις δυνατότητες των συμπαικτών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ