Σε ποιες εφημερίδες δεν πληρώθηκαν δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι

Σε ποιες εφημερίδες δεν πληρώθηκαν δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε καταγγελία στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και στην Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών ΣΕΠΕ για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων και των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τριών μηνών στους εργαζόμενους συναδέλφους, από την εργοδότρια εταιρεία της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε καταγγελία στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και στην Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών ΣΕΠΕ για την μη.. καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και για την εργοδότρια εταιρεία της εφημερίδας «LIVE SPORT» και για τον Όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Με τις καταγγελίες αυτές, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε να διενεργήσουν οι ως άνω αρμόδιοι τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την ποινική δίωξη και τιμωρία των εκπροσώπων των παραπάνω εταιρείας, δεδομένου ότι η μη καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους αποτελεί και ποινικό αδίκημα, διωκόμενο κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατά τον Α.Ν 690/1945, όπως ισχύει σήμερα.
 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.