Ναρκομανής έσυρε με το αυτοκίνητο του επί εκατοντάδες μέτρα έναν αστυνομικό στη Φλόριντα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ναρκομανής έσυρε με το αυτοκίνητο του επί εκατοντάδες μέτρα έναν αστυνομικό στη Φλόριντα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνταρακτική σκηνή που ένα αυτοκίνητο παρέσυρε επί εκατοντάδες μέτρα έναν αστυνομικό στη νότια Φλόριντα κατέγραψε η κάμερα που φορούσε ο τελευταίος στο γιλέκο του.

Όλα άρχισαν όταν ένας κάτοικος του Πέμπροουκ Πάινς ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδε μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο έναν άνδρα και μια γυναίκα που έδειχναν αναίσθητοι, μάλλον από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Λίγο αργότερα έφθασε στο σημείο ο αστυνομικός Τζον Κιούζακ και από το μισάνοιχτο παράθυρο προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού. Ο τελευταίος ξύπνησε, κι όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έβαλε μπροστά τη μηχανή, πάτησε γκάζι και ανέπτυξε ταχύτητα πάνω από 100χλμ/ώρα για να ξεφύγει σέρνοντας επί εκατοντάδες μέτρα τον αστυνομικό, που είχε γαντζωθεί στο αυτοκίνητο για να μην τον πατήσει.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει κάποια στιγμή τον Κιούζακ να πέφτει στο οδόστρωμα και να κυλά στο πλάι για να αποφύγει τα διερχόμενα οχήματα. (H επίμαχη σκηνή στα 23'' από την έναρξη του βίντεο)

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 38χρονος οδηγός, ονόματι Τόμας Καμπρέρα, προσπάθησε να πέσει πάνω σε ασθενοφόρο, το οποίο τον απέφυγε.

Περιπολικά και ελικόπτερο της αστυνομίας εξαπέλυσαν στη συνέχεια ανθρωποκυνηγητό και μετά από μια καταδίωξη περίπου 30 χιλιομέτρων κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ναρκομανής έσυρε με το αυτοκίνητο του επί εκατοντάδες μέτρα έναν αστυνομικό στη Φλόριντα [βίντεο]   | iefimerida.gr 0

Ο αστυνομικός Τζον Κιούζακ (Φωτογραφία: Pembroke Pines Police Dpt)

Στο μεταξύ ασθενοφόρο παρέλαβε τον αστυνομικό από το σημείο, όπου είχε πέσει και τον μετέφερε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Ο Καμπρέρα, που αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, είπε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι με την αρραβωνιαστικιά του είχαν πάρει ηρωίνη και κοκαΐνη πριν φθάσει στο αυτοκίνητό τους ο αστυνομικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Φλόριντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ