Τα ωραιότερα γούνινα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη - iefimerida.gr

Τα ωραιότερα γούνινα πανωφόρια που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόδα αλλάζει και οι τάσεις που έρχονται και φεύγουν πολλές.

Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι τάσεις που όχι μόνο μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο, αλλά το πέρασμα του τους χαρίζει iconic χαρακτήρα. Κομμάτια all time classic που όσο μεγαλώνεις και αποκτάς συνείδηση του στιλ σου τόσο περισσότερο εκτιμάς και τόσο λιγότερο μπορείς να τους αντισταθείς. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και η γούνα.

Πόσο υπέροχο και θηλυκό παλτό, αιωνία διαχρονικό, ultra κομψό και απόλυτα γυναικείο φετίχ από τις ένδοξες μέρες του παλιού Χόλιγουντ μέχρι και σήμερα. Πόσο πολύ έχει λατρευτεί από τις γυναίκες μέσα στις δεκαετίες και έχεις συνδυαστεί με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σταρλετ του σινεμά. Άρωμα γυναίκας και πολυτέλειας είναι αυτό ακριβώς που αποπνέει μια γούνα.

Ένα γούνινο πανωφόρι μπορεί να σε ντύσει με ζεστασιά και πολύ στυλ τις κρύες μέρες του χειμώνα και να δημιουργήσεις με αυτό τα πιο εντυπωσιακά σύνολα, όχι μόνo για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις αλλά και casual.

Aνακάλυψε τις πιο ωραιότερες γούνες της αγοράς για να είσαι ζεστή και chic όλη μέρα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γούνινα πανωφόρια FAUX ΓΟΥΝΑ αγορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ