Μπάνον για Τραμπ: Εχει χάσει ένα βήμα, είναι σαν ένα 11χρονο αγόρι - iefimerida.gr

Μπάνον για Τραμπ: Εχει χάσει ένα βήμα, είναι σαν ένα 11χρονο αγόρι

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στιβ Μπάνον πρώην υπεύθυνος στρατηγικής του Λευκού Οίκου έχει σταδιακά απογοητευτεί από το στιλ ηγεσίας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δηλώσεις πηγών σε δημοσίευμα του περιοδικού “Vanity Fair” που επικαλείται το CNN.

Ο Μπάνον είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο για την προεδρία του Τραμπ: “Η προεδρία Τραμπ για την οποία αγωνιστήκαμε και νικήσαμε, έχει τελειώσει.” Η δήλωση αυτή, έγινε μετά την αποπομπή του από τον Λευκό Οίκο. Ο ίδιος, σε ιδιωτικές του συζητήσεις δηλώνει ότι έχει απογοητευτεί από το χαοτικό στιλ ηγεσίας του Τραμπ.

Από την πλευρά του, ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο “Vanity Fair” ότι ο Τραμπ βλέπει τον Μπάνον ως έναν προσωπικά αυτόνομο υποστηρικτή κι ως έναν “άνθρωπο που συνεργάζεται μαζί του.”

Ο Μπάνον είπε σε φίλο του, τον προηγούμενο μήνα ότι πιστεύει πως το προηγούμενο αφεντικό του έχει στην πορεία της προεδρίας του “χάσει ένα βήμα.” “Είναι όπως ένα 11χρονο αγόρι,” αστειεύτηκε ο Μπάνον σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού.

Ο πρώην στρατηγιστής του Λευκού Οίκου δεν έχει να πει ωραία πράγματα ούτε για τα παιδιά του Τραμπ. Την μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα, την έχει χαρακτηρίσει ως “μία πηγή κακών συμβουλών για τον πατέρα της, στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.”

Μπάνον για Τραμπ: Εχει χάσει ένα βήμα, είναι σαν ένα 11χρονο αγόρι | iefimerida.gr 0

Το άρθρο του αναφερόμενου παραπάνω περιοδικού δεν δίνει έμφαση στην επιδείνωση της σχέσης μεταξύ του Τραμπ και του πρώην στρατηγιστή του, αλλά παραθέτει και τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες του Μπάνον. Το “Vanity Fair” ισχυρίζεται ότι ο Μπάνον με τηλεφώνημά του προς έναν σύμβουλο του Τραμπ, τον Οκτώβριο, άφησε να εννοηθεί ότι ο ίδιος σκέφτεται να είναι υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ το 2020, στην περίπτωση που δεν θέσει προεδρική υποψηφιότητα ο Τραμπ.

Ο Μπάνον σε ιδιωτικές του συζητήσεις, δεν κρύβει πως δίνει ποσοστό μόλις 30% στην πιθανότητα ολοκλήρωσης της προεδρικής του θητείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Από την άλλη μεριά, μία πηγή που δουλεύει για τον Μπάνον δήλωσε στο CNN: “Είναι 100% σίγουρο ότι ο Στιβ Μπάνον δεν θα είναι προεδρικός υποψήφιος. Ο ίδιος, δήλωσε στο “Vanity Fair” ότι: “λειτουργικά, δεν είμαι πολιτικός, αλλά επαναστάτης.”

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒ ΜΠΑΝΟΝ Τραμπ Ιβάνκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ