Κινέζος πλήρωσε τη νέα του BMW με κέρματα -Τρελάθηκαν οι υπάλληλοι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κινέζος πλήρωσε τη νέα του BMW με κέρματα -Τρελάθηκαν οι υπάλληλοι [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Pear Video/  Κινέζος πλήρωσε την νέα του BMW με... νομίσματα- Πήγε στην εταιρία με 10 κιβώτια από κέρματα [εικόνες & βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι να μαζεύουμε κέρματα είτε για ώρα ανάγκης είτε για να αγοράσουμε ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας... αλλά άλλοι έχουν πιο μεγάλους στόχους.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας από την Κίνα αποφάσισε με τα κέρματα που έβαζε στην άκρη εδώ και χρόνια να πληρώσει την νέα του BMW.

Κινέζος πλήρωσε τη νέα του BMW με κέρματα -Τρελάθηκαν οι υπάλληλοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Κινέζος δεν πλήρωσε και τα 50.000 ευρώ (400.000 γουάν) που κόστιζε η BMW, αλλά μόνο την πρώτη δόση του νέου του αυτοκινήτου του, δηλαδή περίπου τα 10.000 δολάρια.

Βέβαια και τα 10.000 δολάρια σε νομίσματα ήταν αρκετά για να προκαλέσουν εγκεφαλικό στους υπαλλήλους της εταιρίας, οι οποίοι παράτησαν το πόστο τους και μέτρησαν όλοι μαζί στο πάτωμα τα κέρματα του άνδρα.

Κινέζος πλήρωσε τη νέα του BMW με κέρματα -Τρελάθηκαν οι υπάλληλοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο πελάτης ο οποίος μάζευε αυτά τα λεφτά για χρόνια πήγε στην εταιρία για να πληρώσει την δόση του αυτοκινήτου με 10 κιβώτια από νομίσματα με αποτέλεσμα η κίνησή του αυτή να κάνει όλο το προσωπικό να ασχολείται μαζί του για ώρες.

Κινέζος πλήρωσε τη νέα του BMW με κέρματα -Τρελάθηκαν οι υπάλληλοι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ