Η αντίδραση της Κρις Τζένερ όταν η Κλόε ανακοίνωσε την εγκυμοσύνης της - iefimerida.gr

Η αντίδραση της Κρις Τζένερ όταν η Κλόε ανακοίνωσε την εγκυμοσύνης της

GETTY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δύο μήνες γεμάτους μυστήριο, ασάφεια και μικρούς υπαινιγμούς τελικά η διάσημη τηλεπερσόνα και αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Kλόε, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια ατμοσφαιρική, ασπρόμαυρη, φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram.

Είναι πλέον επίσημο. H ίδια και ο σύντροφος της και σταρ του μπάσκετ Tristan Thompson περιμένουν το πρώτο τους παιδί και το αποκάλυψαν τελικά με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση. Στην φωτογραφία η K δείχνει την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά του καλού της.

Τα χέρια και των δύο τους είναι τρυφερά ακουμπισμένα πάνω στην κοιλιά της εγκυμονούσας. Μετά από εβδομάδες που τα media και φυσικά οι θαυμαστές της αναρωτιόνταν αν τελικά είναι στα αλήθεια έγκυος ή όχι και αγωνιούσαν για την στιγμή της αποκάλυψης τελικά η εντυπωσιακή Κλόε έσπασε την σιωπή της και αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

Το post συνόδευε φυσικά η δήλωση της που περιέγραφε με συγκινητικό τρόπο τα συναισθήματα της για το όμορφο γεγονός.

Διάβασε ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας της, Κρις Τζένερ, για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ kris jenner Khloe Kardashian Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ