Ο Τραμπ θα χτίσει τελικά τείχος – Στο δικό του γήπεδο του γκολφ στην Ιρλανδία - iefimerida.gr

Ο Τραμπ θα χτίσει τελικά τείχος – Στο δικό του γήπεδο του γκολφ στην Ιρλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πράσινο φως έδωσε η Ιρλανδία σε μία εταιρεία που ανήκει στον Νοναλντ Τραμπ για να χτίσει ένα τείχος από την πλευρά της θάλασσας στο δικό του γήπεδο του γκολφ στη Δυτική Ιρλανδία, την ώρα που οι περιβαλλοντικές οργανώσεις διαμαρτύρονται πως θα μπορούσε να βλάψει την προστατευόμενη άγρια ζωή.

Η διεθνής εταιρεία Links Doonbeg, που ανήκει στον Trump Organization, έλαβε άδεια για δύο θαλάσσια εμπόδια μήκους 630 και 260 μέτρων, ένα χρόνο μετά την απόρριψη των σχεδίων για ένα πολύ μεγαλύτερο τείχος 28 χιλιομέτρων.

Οι κάτοικοι και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις διαμαρτύρονται, λέγοντας πως το τείχος θα μπορούσε να μεταβάλλει την ακτογραμμή και να βλάψει την άγρια φύση.

«Είναι απογοητευτικό. Θα έπρεπε να αλλάζουμε το γήπεδο του γκολφ και όχι την ακτογραμμή» δήλωσε ο αρχηγός του Κόμματων των Πρασίνων Ίμον Ράιαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ