Το γκρουπ House of Drama οι μεγάλοι νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γκρουπ House of Drama οι μεγάλοι νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χορευτές της ομάδας House of Drama ήταν οι μεγάλοι νικητές του talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Συγκεκριμένα στον τελικό έφτασαν οι House of DRAMA και το δίδυμο Ντίνος Καντής-Κυριάκος Ευθυμίου, που χόρευαν τοποθετώντας αντικείμενα στο κεφάλι τους, με το πρώτο ζευγάρι να κερδίζει και τελικά το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ κι ένα αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε πολύ χιούμορ, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει με το δικό του μοναδικό τρόπο: «Μόνο ο Μαραβέγιας μη βγει πάλι». Αφορμή ήταν η χθεσινή νίκη του γνωστού τραγουδιστή στο The Voice.

Ποιοι είναι οι House of Drama

Οι House of Drama είναι πολυπληθής χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασαν το κοινό σε κάθε εμφάνισή τους στο σόου και ειδικά με την παρουσίαση που έκαναν στον μεγάλο τελικό. Το θέμα τους ήταν εμπνευσμένο από την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα και έμοιαζε με ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ περιείχε εντυπωσιακή χορογραφία, αλλαγές κουστουμιών και μουσική.

Η παράσταση των House of Drama που κέρδισε το κοινό και τους έδωσε την πρώτη θέση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα έχεις ταλέντο τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ