Ανακαλεί την παραίτησή του ο πρύτανης του ΤΕΙ Πειραιά - iefimerida.gr

Ανακαλεί την παραίτησή του ο πρύτανης του ΤΕΙ Πειραιά

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Πειραιά (στο κέντρο) ανακάλεσε την παραίτησή του (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Πειραιά, Λάζαρος Βρυζίδης, γνωστοποίησε με επιστολή του στον Κώστα Γαβρόγλου την απόφασή του να αποσύρει την παραίτησή του.

Αρχικά ο κ. Βρυζίδης είχε αποφασίσει την παραίτησή του, αντιδρώντας σε διάταξη του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στην επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας εκφράζει την πεποίθηση ότι «θα συνεχίσουμε να έχουμε μια ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής».

«Κινήσεις που στερούνται ψυχραιμίας και επικεντρώνουν την συζήτηση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αποκλειστικά στον τρόπο ένταξης των καθηγητών ΤΕΙ α' βαθμίδας στο νέο Πανεπιστήμιο, υποβαθμίζουν τη σημασία ενός πρωτοποριακού εγχειρήματος και δηλώνουν διαθέσεις υπονόμευσης του ακαδημαϊκού του χαρακτήρα», σχολίασε από την πλευρά του το υπουργείο Παιδείας, σημειώνοντας ακόμη: «το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής γίνεται πλέον πραγματικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρύτανης ΤΕΙ Πειραιά παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ