Σε μπελάδες ο Γκουαρδιόλα -Η ισπανική αστυνομία κάνει έρευνα για την εμπλοκή του στο παράνομο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας - iefimerida.gr

Σε μπελάδες ο Γκουαρδιόλα -Η ισπανική αστυνομία κάνει έρευνα για την εμπλοκή του στο παράνομο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας

Η παρουσία του Γκουαρντιόλα σε αυτή τη συγκέντρωση τον βάζει σε μπελάδες (AP/ Emilio Morenatti)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντικείμενο έρευνας της ισπανικής αστυνομίας, για το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, αποτελεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε ψηφίσει τον Οκτώβριο, μέσω ταχυδρομείου, στο δημοψήφισμα το οποίο η ισπανική κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει παράνομο.

Τώρα, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα El Nacional, το όνομα του Γκουαρντιόλα περιλαμβάνεται σε αναφορά της ισπανικής αστυνομίας που αναφέρεται σε εκείνους που μετείχαν στην «εξέγερση».

Η αναφορά επισημαίνει ότι σε συγκέντρωση που είχε γίνει στις 11 Ιουνίου 2017 ο Γκουαρντιόλα διάβασε ένα μανιφέστο υπέρ της ανεξαρτησίας, με πρόθεση να «κινητοποιηθούν όλοι οι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ