«Παρών» ψήφισε η ΝΔ στην τροπολογία Κοντονή για τους πλειστηριασμούς - iefimerida.gr

«Παρών» ψήφισε η ΝΔ στην τροπολογία Κοντονή για τους πλειστηριασμούς

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παρών» ψήφισε η Νέα Δημοκρατία στην ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Κοντονή για τους πλειστηριασμούς, μετά τις τροποποιήσεις που έκανε η κυβέρνηση.

Νωρίτερα είχε καταθέσει δική της τροπολογία η οποία προσέθετε δίπλα στην διάταξη που τελικά απέσυρε ο υπουργός Δικαιοσύνης ότι η δίωξη θα ασκείται αυτεπαγγέλτως εάν ο παθών είναι δημόσιος υπάλληλος η λειτουργός και η πράξη τελέστηκε με αφορμή τις ενέργειες του κατά την εκπλήρωση της υπηρεσίας του ή του λειτουργήματός του.

Όμως η τροπολογία κατατέθηκε αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεδρίαση και λίγο πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν την έκανε δεκτή αφού ήταν εκπρόθεσμη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε «μας κατηγορείτε τόσες μέρες ότι καταθέτουμε εκπρόθεσμες τροπολογίες κι εσείς καταθέσατε την δικιά σας όταν είχε λήξει η συνεδρίαση. Ελεος πιά!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ