Σε δίκη και πάλι ο Αντώνης Κάντας -Για μίζα 3 εκατ. ευρώ στα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

Σε δίκη και πάλι ο Αντώνης Κάντας -Για μίζα 3 εκατ. ευρώ στα εξοπλιστικά

Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη κατηγορία καλείται να αντιμετωπίσει ο Αντώνης Κάντας, πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών , παρά το γεγονός ότι έχει ήδη επιστρέψει 11 εκατομμύρια ευρώ.

Μαζί του, κατηγορούμενος και ο Κ. Δαφέρμος, έμπορος όπλων, για τους οποίους η εισαγγελέας Ι. Ζωγράφου ζητεί από το συμβούλιο Εφετών την παραπομπή τους σε δίκη για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

Η υπόθεση αφορά την διακίνηση μίζας ύψους 3.000.000 ευρώ, από τα οποία ο Αντώνης Κάντας έχει αποκαλύψει ότι πήρε 800.000, ήτοι το 3% της συνολικής αξίας της αγοράς του αντιαρματικού συστήματος Κορνέτ.

Η εισαγγελέας ωστόσο προτείνει στο συμβούλιο για την ίδια υπόθεση την απαλλαγή του γιου του Κ. Δαφέρμου και ενός συνεργάτη του.

Ο Κ. Δαφέρμος πάντως αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η αγορά των αντιαρματικών έγινε με νόμιμες διαδικασίες και ότι υπήρξε συμφέρουσα για το Δημόσιο.

Τον τελικό λόγο θα έχει με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ