Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ που δίχασε [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ που δίχασε [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Στην δημοσιότητα τα επίσημα πορτρέτα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και το δείχνει [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα επίσημα πορτρέτα από τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έδωσε στην δημοσιότητα το παλάτι, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία στις φωτογραφίες.

Με τον Πρίγκιπα Χάρι να αγκαλιάζει την μέλλουσα γυναίκα του στο ένα πορτρέτο και στο άλλο να χαμογελάνε και οι δύο έχοντας δίπλα δίπλα τα πρόσωπά τους, το μόνο σίγουρο είναι πως ο γαλαζοαίματος έχει βρει επιτέλους τον άλλο του μισό.

Από την άλλη η Μέγκαν Μαρκλ χωρίς να ντρέπεται να εκδηλωθεί μπροστά στον φακό του Αλέξι Λουμπορμίρσκι αγγίζει τρυφερά το πρόσωπο του Πρίγκιπα, δείχνοντας έτσι το λαμπερό μονόπετρο.

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ που δίχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ που δίχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, η ηθοποιός άλλαξε ρούχα στην φωτογράφιση, καθώς στο ένα πορτρέτο φοράει μία εντυπωσιακή αλλά και τολμηρή διάφανη δημιουργία με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ στο άλλο επέλεξε ένα απλό λευκό πουλόβερ.

Το φόρεμα, του οίκου Ralph & Russo κοστίζει μάλιστα το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των... 52.750 ευρώ! Και ήταν λίγο... υπερβολικό σε σημείο που δίχασε και έκανε το Twitter να αναρωτιέται αν ήταν το κατάλληλο ρούχο για την περίσταση. Πολλοί το βρήκαν υπερβολικό, άλλοι πάλι υποστήριξαν ότι ήταν το κατάλληλο φόρεμα για μια πριγκίπισσα.

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ που δίχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το λευκό πουλόβερ ήταν του brand της Victoria Beckam.

Η φωτογράφιση έγινε αυτή την εβδομάδα στην ιδιωτική βασιλική κατοικία, Φρόγκμορ, στο Κάστρο των Ουίνδσορ.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη κατοικία έκανε την γαμήλια δεξίωση του το 2008, ο ξάδελφος του Χάρι, Πίτερ Φίλιππος, ο οποίος είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας (κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ).

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ που δίχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός παρευρέθηκε μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι στο δείπνο που παρέθεσε για τα Χριστούγεννα η Βασίλισσα Ελισάβετ στο οποίο ήταν καλεσμένοι και όλοι οι στενοί συγγενείς της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο Παλάτι με δεκάδες φωτογράφους να την περιμένουν μόνο και μόνο για να προλάβουν έστω και ένα καρέ του ζευγαριού μέσα στο όχημα.

Να σημειωθεί ακόμη πως η Βασίλισσα έσπασε για χάρη της Μαρκλ το βασιλικό πρωτόκολλο και την κάλεσε (αν και ανύπαντρη) να περάσει τις γιορτές μαζί με την βασιλική οικογένεια.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ