Στο Αγρίνιο η κηδεία του μακελάρη αστυνομικού -«Γιατί το έκανες αυτό, Χρήστο μου;», μονολογούσε η μητέρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Αγρίνιο η κηδεία του μακελάρη αστυνομικού -«Γιατί το έκανες αυτό, Χρήστο μου;», μονολογούσε η μητέρα του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έγινε η κηδεία του μακελάρη αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη.

Ο αρχιφύλακας τα ξημερώματα της Δευτέρας σκότωσε την γυναίκα του, την πεθερά του και την 4 ετών κόρη του πριν αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό του όπλο.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία του η μητέρα του, η οποία, όπως μεταδίδει το Epsilon, έκλαιγε πάνω από το φέρετρο του παιδιού της και μονολογούσε: «Χρήστο μου γιατί το έκανες αυτό»;

Χθες, σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και γείτονες αποχαιρέτησαν τη μητέρα, τη γιαγιά και το μικρό κοριτσάκι που δολοφόνησε ο 46χρονος αστυνομικός.

«Ο φονιάς μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας» φώναζαν συντετριμμένοι οι συγγενείς, ενώ συγκλονίζει η πληροφορία ότι η 49χρονη γιατρός Ελένη Χερουβείμ και η κορούλα της Μυρτώ, οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία μέσα στο ίδιο λευκό φέρετρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κηδεία Αγρίνιο Χρήστος Ζαπαντιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ