Ρόδος: Στη Δικαιοσύνη οδηγούνται αύριο 2 Τούρκοι διακινητές μεταναστών - iefimerida.gr

Ρόδος: Στη Δικαιοσύνη οδηγούνται αύριο 2 Τούρκοι διακινητές μεταναστών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

2 Τούρκοι διακινητές ηλικίας 38 και 34 ετών, που συνελήφθησαν προχθές από λιμενικούς του τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, απολογούνται αύριο ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας για την μεταφορά 8 μεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, την Τρίτη οι λιμενικοί δέχθηκαν τηλεφώνημα από ιδιώτη για την ύπαρξη λευκού ταχύπλοου σκάφους, μήκους περίπου έξι μέτρων, το οποίο πιθανόν να μεταφέρει μετανάστες.

Τότε, 2 οχήματα του Λιμεναρχείου πήγαν στο σημείο και ένα πλωτό άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό του ταχύπλοου, το οποίο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα δύο ναυτικά μίλια από τις βορειοανατολικές ακτές της Ρόδου.

Οι λιμενικοί με τη χρήση του φάρου και της σειρήνας, ζήτησαν από τους χειριστές του σκάφους να σταματήσουν, οι οποίοι δεν υπάκουσαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που οδήγησε στην σύλληψη τους.

Μέσα στο ταχύπλοο οι διακινητές μετέφεραν 8 Τούρκους και συγκεκριμένα 3 άνδρες, δύο γυναίκες και 3 παιδιά, οι οποίοι υποστήριξαν ότι κατέβαλαν 4.000 ευρώ έκαστος για την μεταφορά τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ