Στην Ευρωπαϊκή Eνωση Πανεπιστημίων προσφεύγει ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ: «Να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» - iefimerida.gr

Στην Ευρωπαϊκή Eνωση Πανεπιστημίων προσφεύγει ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ: «Να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας»

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Στην Ε.Ε. Πανεπιστημίων θα προσφύγει ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ μετά τα επεισόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων προανήγγειλε ότι θα προσφύγει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης.

Με αφορμή την νέα επίθεση κουκουλοφόρων στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου είπε πως θα προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση για να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης στον ΣΚAΪ προσθέτοντας πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου και πως το Ελληνικό Πανεπιστήμιο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν ανήκει σε πολιτικές παρατάξεις ή κουκουλοφόρους.

Να σημειωθεί πως χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μπογιές στα γραφεία, ενώ χρησιμοποιώντας λοστούς και σφυριά προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε τζάμια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Υπενθυμίζεται ότι πανομοιότυπο περιστατικό στον χώρο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκτυλίχθηκε και την περασμένη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΑΚ πρύτανης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ