Παναθηναϊκός: Θετικό κλίμα στην συνάντηση με Κουτρουμπή - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Θετικό κλίμα στην συνάντηση με Κουτρουμπή

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ελπίζει ο Παναθηναϊκός ότι θα βρεθεί λύση και στο θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Σήμερα, εκπρόσωποι της πράσινης ΠΑΕ είχαν συνάντηση με αυτούς της πλευράς του παίκτη, τον πατέρα του και τον δικηγόρο του.

Συζήτησαν για όλα τα θέματα, από τον τρόπο που επήλθε ο «χωρισμός» και φυσικά και τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλόμενων. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι πράσινοι επισήμαναν ότι δέχονται να πληρώσουν μόνο τα δεδουλευμένα τους.

Το κλίμα ήταν καλό στη συνάντηση, σε σημείο που θα θεωρείται ότι έγινε ένα θετικό βήμα, ωστόσο χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία. Εάν αυτό θα γίνει θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, όταν αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές (πιθανότατα τηλεφωνικές) μεταξύ των δύο πλευρών, και να αποφευχθούν τα χειρότερα από την προσφυγή που έχει καταθέσει ο παίκτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός προσφυγή κουτρουμπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ