Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι στο εορταστικό δείπνο της βασίλισσας -Οι πρώτες φωτογραφίες - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι στο εορταστικό δείπνο της βασίλισσας -Οι πρώτες φωτογραφίες

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η νέα ανεπίσημη αγαπημένη των Βρετανών. Η Μέγκαν Μαρκλ, αρραβωνιαστικιά πλέον του πρίγκιπα Χάρι, δεν σταματά να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας στη Γηραιά Αλβιώνα.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε το δείπνο το οποίο παραθέτει σήμερα η Βασίλισσα Ελισάβετ και προκειμένου να παρευρεθεί η σύντροφος του Χάρι, το παλάτι αψήφησε το πρωτόκολλο.

Δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί οι οποίοι θεωρούν απρεπή την εμφάνιση της ηθοποιού, πριν ακόμη παντρευτεί με τον Χάρι σε τέτοιου τύπου εκδηλώσεις...αλλά από την άλλη, ο έρωτας δεν είναι που τα νικά όλα;

Οπως κάθε Χριστούγεννα, η Βασίλισσα της Αγγλίας βρίσκει, με ένα δείπνο, την αφορμή να προσκαλέσει στο Μπάκιγχαμ όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αλλά και ο Τζορτζ με τη Σαρλότ, μαζί με 45 ακόμη μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακαθίσουν στο επίσημο δείπνο.

Οι πρώτες φωτογραφίες είναι γεγονός....

Δείτε τις πρώτες εικόνες με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ