Φαρδιά μανίκια, ντραπέ ή ψηλόμεσο φόρεμα; Το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση - iefimerida.gr

Φαρδιά μανίκια, ντραπέ ή ψηλόμεσο φόρεμα; Το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πότε ήταν τελευταία φορά που αγοράσατε ένα βραδινό τσαντάκι;

Θυμηθείτε την ημέρα που αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα βραδινό τσαντάκι, -γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι από τα κομμάτια που αγοράζουμε κάθε μέρα. Συνήθως όταν πρόκειται να σχεδιάσουμε μια βραδινή εμφάνιση η σκέψη μας πάει ως εξής. Πρώτα ψάχνουμε το τέλειο για εμάς φόρεμα, μετά τα τέλεια παπούτσια, και στην συνέχεια ανταλλάσσουμε μηνύματα και απόψεις με τις φίλες μας για τα κοσμήματα, τα μαλλιά και το make up. Kαι όταν όλα αυτά ολοκληρωθούν, είμαστε σχεδόν έτοιμες για το πάρτι ή την έξοδο. Εκτός από ένα βασικό σημείο στην ιστορία, που για κάποιο λόγο θυμόμαστε πάντα τελευταίο. Το τσαντάκι.

Story of your life? Αν αυτό το σενάριο σου είναι πολύ οικείο τότε ξέρεις πως είναι, όταν τελευταία στιγμή ψάχνεις ένα τσαντάκι, μικρό σαν clutch, με αλυσίδα για να μπορείς να το κρεμάσεις στον ώμο και να καλύψεις όπως όπως το κενό στο τέλεια προσχεδιασμένο outfit. Τι τσαντάκι όμως να διαλέξεις για τις γιορτινές και glam εμφανίσεις των ημερών; Ποιο στυλ είναι το πιο κατάλληλο για να αναδείξει το κάθε ξεχωριστό σύνολο και ρούχο;

Ανακάλυψε ποιο είναι το κατάλληλο τσαντάκι για να συνοδεύσεις το κάθε outfit στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ