Συνεχίζει το «αντάρτικο» ο Δημήτρης Καμμένος -Κατέθεσε ερώτηση για τον αυξημένο ΦΠΑ στα νησιά [pdf] - iefimerida.gr

Συνεχίζει το «αντάρτικο» ο Δημήτρης Καμμένος -Κατέθεσε ερώτηση για τον αυξημένο ΦΠΑ στα νησιά [pdf]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει το αντάρτικο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μετά την προειδοποίησή του από το βήμα της Βουλής (πως «όλα έχουν και ένα όριο στην στήριξη της κυβέρνησης»), καταθέτοντας, την Τετάρτη, ερώτηση με αφορμή τον αυξημένο ΦΠΑ στα νησιά από τις αρχές του 2018.

Ο κ. Καμμένος στην ερώτηση του αναφέρει ότι θα προκληθεί φορολογικό αλαλούμ από την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ διότι η Κως και η Λέρος που θα διατηρήσουν χαμηλούς συντελεστές ως αντιστάθμισμα για την επιβάρυνση που υφίστανται λόγω προσφυγικού ανήκουν στην ίδια ΔΟΥ με την Νίσυρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψούς και Αγαθονήσι που θα πρέπει να αυξήσουν το ΦΠΑ. και προσθέτει:

«Πως είναι δυνατόν να απαλλαγούν δύο νησιά από την συγκεκριμένη Δ.Ο.Υ και όχι τα υπόλοιπα, είναι εφικτό να λειτουργεί η Δ.Ο.Υ με διαφορετικά κριτήρια για μερικά νησιά».

Ο κ. Καμμένος ζητά να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των αντισταθμιστικών μέτρων που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα εξισορροπήσουν την επιβάρυνση της νησιωτική Ελλάδας από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ.

Η ερώτηση του Δημήτρη Καμμένου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Καμμένος ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ