5+1 θεατρικές παραστάσεις που πρέπει να δεις πριν τελειώσουν - iefimerida.gr

5+1 θεατρικές παραστάσεις που πρέπει να δεις πριν τελειώσουν

Εθνικό Θέατρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προλαβαίνετε; Ναι, αρκεί να βιαστείτε. Είναι οι πέντε και μία παραστάσεις που ξεχωρίζουν και τελειώνουν τις πρώτες εβδομάδες του 2018:

Οι τέσσερις πήραν τη σκυτάλη από πέρυσι και συνεχίζουν λόγω επιτυχίας ενώ οι άλλες δύο είναι φετινές παραγωγές. Αξίζουν, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους…

«Οπερέττα» του Γκομπρόβιτς
Ως 7 Ιανουαρίου 2018
Εθνικό Θέατρο – Θέατρο Rex – Σκηνή Κοτοπούλη

Ο Νίκος Καραθάνος ξαναβρίσκει με την «Οπερέττα» του πολωνού Βίτολντ Γκομπρόβιτς τον σκηνικό του ρυθμό. Σε μια παράσταση που η φαντασία και το εξωπραγματικό στοιχείο μπλέκονται με τη μόδα, τα ρούχα και την απόλυτη γύμνια. Το δίδυμο Χάρη Φραγκούλη – Μιχάλη Σαράντη αποδεικνύεται εξαιρετικό ενώ οι νέες αφίξεις -Χάρις Αλεξίου και Αρης Σερβετάλης, ανανεώνουν εκπλήσσοντας το αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως η «Οπερέττα»; Με τον συγκεκριμένο τίτλο ο συγγραφέας υιοθετεί την ελαφράδα του είδους θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει τη γελοιότητα της μόδας μπροστά στη διαχρονική απλότητα...

Δείτε τις 5+1 πραστάσεις που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραστάσεις πρεπει να δεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ