Μεγαλοοικονόμου στο iefimerida.gr: Δεν το σκέφτομαι να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα μείνω και μόνη μου... [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγαλοοικονόμου στο iefimerida.gr: Δεν το σκέφτομαι να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα μείνω και μόνη μου... [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οχι δεν υπάρχει φλέρτ με τον Σύριζα», δηλώνει στο iefimerida η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που χθές έκανε την έκπληξη ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό. Αλλά προσθέτει: «Φυσικά όμως δεν θα μείνω μόνη μου. Μοναχικός καβαλάρης δεν κάνει τίποτα.

Αλλά σε αυτήν την φάση, λέει, δεν το σκέφτομαι. Αντίθετα σκέφτομαι να κάνω ενα κόμμα γυναικών, γιατί οι γυναίκες είναι ακόμα καταπιεσμένες»... Αλλωστε και στο παρελθόν είχε δεχθεί προτάσεις απο όλα τα κόμματα και τις απέρριψε...Θα ξαναψηφίσει και άλλα νομοσχέδια του Σύριζα; «Αν υπάρχουν θετικά νομοσχέδια θα τα ψηφίζω», λέει η κυρία Μεγαλοοικονόμου που έχει διαγραφεί απο το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. «Η μπορεί να ψηφίζω επι της αρχής και να καταψηφίζω τα άρθρα. Η το ανάποδο. Αλλά δεν έχει σχέση με την ψήφο μου στον προϋπολογισμό. Τον προϋπολογισμό τον ψήφισα κατά συνείδηση γιατί ήταν τεκμηριωμένος. Και ήθελα να δώσω στον ΑλέξηΤσίπρα ακόμα μία ευκαιρία..» Χθές, όπως λέει, ήταν απο τους ελάχιστους βουλευτές που άκουσε όλους τους αρχηγούς. Και έτσι ψήφισε: «Ο κύριος Μητσοτάκης δεν μου απέδειξε οτι 1 και 1 κάνουν 3. Δεν μου έδωσε τεκμηριωμένες απαντήσεις. Αντίθετα ο Αλέξης Τσίπρας είπε 1 και 1 κάνουν 2 και το απέδειξε..» Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεγαλοικονόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ