Ρώτησαν τον Αλέξη Γεωργούλη on air για τη σχέση της Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια -Πώς αντέδρασε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρώτησαν τον Αλέξη Γεωργούλη on air για τη σχέση της Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια -Πώς αντέδρασε [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP/Ρώτησαν τον Αλέξη Γεωργούλη on air για την σχέση της  Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια- Πως αντέδρασε [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια ρωτήθηκε on air ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ήταν ζευγάρι με την όμορφη ηθοποιό παλαιότερα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης αφού πρώτα έκανε χιούμορ λέγοντας στους δημοσιογράφους πως πρέπει να ρωτήσει τους ίδιους, ο ίδιος μετά είπε ευγενικά πως απλώς δεν τον αφορά.

«Αρχίσαμε… Μήπως πρέπει να ρωτήσεις τα άτομα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με αυτό;», είπε στη δημοσιογράφο και πρόσθεσε: «δεν είναι δικό μου θέμα! Δεν απευθύνεται σε μένα η ερώτηση! Θέλετε να πούμε κάτι άλλο;».

Πάντως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος του βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι μαζί ενάμιση με δύο μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σωτηροπούλου ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ Γεωργούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ