Κύπελλο Ελλάδος: Μπαίνουν στη «μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Μπαίνουν στη «μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα με 5-1, σήμερα το μενού του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των «16» περιλαμβάνει τρία σημαντικά ματς.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός δοκιμάζονται σε Αγρίνιο και Χανιά (απέναντι σε Παναιτωλικό και Πλατανιά) αντίστοιχα, ενώ ο Ατρόμητος πηγαίνει στην Τρίπολη για να κοντραριστεί με τον Αστέρα.

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στις συνθέσεις τους. Ο Χιμένεθ κόντρα στον Παναιτωλικό θα παίξει με σύστημα 3-5-2 και τους Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, Λαμπρόπουλο-Τσιγκρίνσκι-Μπακάκη στα στόπερ, Γκάλο-Λόπες στα άκρα. Στις θέσεις των χαφ θα βρεθούν οι Γαλανόπουλος-Κονέ, μπροστά τους ως επιτελικός θα είναι πιθανότατα ο Μπακασέτας, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο-Αραούχο (χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Γιακουμάκη αντί του Αργεντινού).

Όσο για τον Τάκη Λεμονή, στο ματς κόντρα στον Πλατανιά αναμένεται να παρατάξει τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα μπροστά του -από τα αριστερά προς τα δεξιά- να είναι οι Νικολάου, Ένγκελς, Μποτία και Φιγκέιρας. Οι Ζιλέ και Ταχτσίδης θα βρεθούν στον άξονα, με τον Μάρτινς πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Ο Σεμπά θα είναι στο αριστερό «φτερό» και ο Πάρντο στο δεξί. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζούρτζεβιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας:

15:00 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (Cosmote Sport 1)

17:15 Πλατανιάς - Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

19:30 Παναιτωλικός - ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος αεκ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ