Audi SQ2: Τον Μάρτιο στη Γενεύη με 2.000 κυβικά και 310 ίππους - iefimerida.gr

Audi SQ2: Τον Μάρτιο στη Γενεύη με 2.000 κυβικά και 310 ίππους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Audi Q2 που δοκιμάζεται αυτήν την περίοδο στο Nürburgring διαφέρει από αυτά που κυκλοφορούν στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους, μιας και έχει φουσκωμένα φτερά και μεγάλους τροχούς.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το SQ2 που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και θα ξεχωρίζει και με τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα του με την επιγραφή quattro στο splitter, τις τονισμένες ποδιές και τον (προαιρετικό) διαχύτη στο πίσω μέρος. Ανάλογοι, σπορ ρυθμοί υιοθετούνται και στο εσωτερικό, ενώ η ανάρτηση θα είναι πιο χαμηλωμένη και τα φρένα αναβαθμισμένα.

Audi SQ2: Τον Μάρτιο στη Γενεύη με 2.000 κυβικά και 310 ίππους | iefimerida.gr 0

Κινητήρας του Audi SQ2 θα είναι ο 2.0 TFSI στην έκδοση του των 310 ίππων και των 400 Nm που χρησιμοποιείται και στο S3, ενώ πέρα από την τετρακίνηση θα συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Για το RSQ2, αν ποτέ υπάρξει, η επιλογή κινητήρα, σύμφωνα και με τη λογική της Audi Sport είναι μια: ο πεντακύλινδρος των 2.500 κυβικών με μια απόδοση γύρω στους 400 ίππους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi SQ2 πασουσίαση Μάρτιος Γενεύη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ