Το βασικό λάθος που κάνεις στο λούσιμο και δεν καθαρίζεις σωστά τα μαλλιά σου - iefimerida.gr

Το βασικό λάθος που κάνεις στο λούσιμο και δεν καθαρίζεις σωστά τα μαλλιά σου

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλαδή πόσο λάθος μπορεί να κάνει κάποιος σε μια τόσο απλή διαδικασία όσο το λούσιμο; Απάντηση. Πολύ.

Είναι μια διαδικασία που, λογικά, επαναλαμβάνετε ανά 2 ή 3 ημέρες (ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας). Ρίχνετε νερό, βάζετε κάποια ποσότητα σαμπουάν, τρίβετε για να κάνετε σαπουνάδα, ξεπνένετε, σκουπίζετε με μια πετσέτα, στεγνώνετε.

Τα βήματα είναι τόσο απλά που γίνονται ασυνείδητα (και μερικές φορές και με κλειστά μάτια λόγω σαπουνάδας). Αν όμως στόχος σας είναι λιγότερες «bad hair days» μέσα στην εβδομάδα και περισσότερες ημέρες που τα μαλλιά σας θα είναι υγιή, χωρίς να βαραίνουν ή να φριζάρουν, μάλλον πρέπει να γίνετε πιο σχολαστική με τη διαδικασία του λουσίματος.

Τα βήματα για το σωστό λούσιμο είναι τα ίδια απλώς χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή και επιμονή σε ορισμένα στάδια. Τι πρέπει να αλλάξετε λοιπόν στον τρόπο που λούζεστε;

Ο Paul Windle, κομμωτής με έδρα το Λονδίνο και συνεργάτης σε περιοδικά όπως το Harpeer's Bazaar επισημαίνει τα 3 βασικά λάθη.

Δες τα λάθη που κάνεις στο λούσιμο και τελικά δεν καθαρίζεις σωστά τα μαλλιά σου στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ