Το φλερτ κυβέρνησης-Μεγαλοοικονόμου, η οποία υπερψήφισε τον προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Το φλερτ κυβέρνησης-Μεγαλοοικονόμου, η οποία υπερψήφισε τον προϋπολογισμό

Φωτογραφία: Eurokinissi

Χαράς ευαγγέλια στο κυβερνητικό στρατόπεδο και δη στο πρωθυπουργικό επιτελείο μετά την απόφαση της πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων (και νυν ανεξάρτητης) Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να εκπλήξει τους πάντες, δίνοντας θετική ψήφο στον κρατικό προυπολογισμό.

Η εν λόγω πολιτική κίνηση καταδεικνύει ευθέως το φλερτ που ξεκινά ανάμεσα στις δύο πλευρές και προφανώς ερμηνεύτηκε από πολλούς ως οιωνός για μελλοντική μεταπήδηση της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ακόμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Από το Μαξίμου απαντώντας στο iefimerida λένε ότι δεν ήταν σε γνώση τους η πρόθεση της κας Μεγαλοοικοόμου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πράξη έχει προφανή και αυτονόητο πολιτικό συμβολισμό καθώς η υπερψήφιση του προϋπολογισμού δεν είναι η ψήφιση ενός απλού νομοσχεδίου, αλλά σηματοδοτεί και την στήριξη σε ένα ευρύτερο σχέδιο.

Η δήλωση εξάλλου της κας Μεγαλοοικονόμου δικαιώνει μια τέτοια προσέγγιση, αφού η ίδια είπε, ότι ακούγοντας τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών «ο Τσίπρας με εξέφρασε περισσότερο από τον Μητσοτάκη».!

Συν τοις άλλοις και ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μιλώντας στους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες, καθώς σε σχετική ερώτηση απάντησε χαρακτηριστικά: “σημασία έχει πως αντί να μειωνόμαστε, αυξανόμαστε”! Μένει πάντως να φανεί, ποια θα είναι η εξέλιξη του πολιτικού αυτού φλερτ, και αν θα οδηγήσει σε κοινοβουλευτική συνεργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ