ΑΕΚ: Θλάση ο Σιμόες, ένα μήνα εκτός - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Θλάση ο Σιμόες, ένα μήνα εκτός

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι ο τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες.

Ο μέσος της ΑΕΚ ολοκλήρωσε με πρόβλημα τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για κάκωση δεξιού τετρακεφάλου. Όμως, ο Πορτογάλος άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Έτσι, υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, ενώ οι Τσόσιτς και Βράνιες συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την αποστολή της Ένωσης ενόψει του αυριανού (19:30) πρώτου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα, ο προπονητής του «Δικεφάλου», Μανόλο Χιμένεθ, συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή που είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Γιούσης, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο και Αντωνίου.

Τέλος, η ισπανική εφημερίδα «AS» άναψε... φωτιές στην ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά ευτυχώς ο Αργεντίνος την έσβησε αμέσως. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας, ο «Τσίνο» έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι ζει μακριά από την οικογένειά του η οποία κατοικεί στα Κανάρια Νησιά και θα ήθελε να επιστρέψει. Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Λας Πάλμας έχει στο ρόστερ της μόλις δύο επιθετικούς και ο Αραούχο θα ήταν μια «τέλεια προσθήκη». Ομως ο 25χρονος λίγη ώρα μετά διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί τονίζοντας πως σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ: «Το μυαλό μου είναι στην ομάδα μου, δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν με απασχολεί τι γράφεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σιμοες θλάση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ