Παναθηναϊκός: Αναβολή για 11 Ιανουαρίου πήρε η υπόθεση Τελάντερ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Αναβολή για 11 Ιανουαρίου πήρε η υπόθεση Τελάντερ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διορία περίπου 20 ημερών στην υπόθεση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ πήρε ο Παναθηναϊκός καθώς η υπόθεση του Δανού στόπερ δεν εκδικάστηκε την Τρίτη από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ όπως αναμενόταν.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ζήτησε αναβολή, καθώς ο Τελάντερ πήρε κάποια χρήματα ακόμα (όχι όλο το ποσό όμως αλλά έναντι) και η υπόθεση αναβλήθηκε για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα ορίστηκε δικάσιμος για τις 11 Ιανουαρίου. Σε εκείνη την εκδίκαση όμως η πλευρά του Δανού θα ζητήσει συγκεκριμένες εγγυήσεις για την καταβολή των δόσεων, όπως δηλαδή έσοδα από αγώνες αλλιώς δύσκολα θα δεχθεί νέα αναβολή και το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό θα είναι προ των πυλών.

Τέλος, αναφορικά με τον Γιώργο Κουτρουμπή η εκδίκαση της προσφυγής του ορίστηκε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου αλλά το πιθανότερο είναι πως μέχρι τότε η πλευρά του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα επιδιώξει ένα ραντεβού με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ώστε οι δυο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός τελαντερ προσφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ