Euroleague: Το ΟΑΚΑ παραμένει «κάστρο», ο ΠΑΟ κέρδισε (89-76) την Μακάμπι - iefimerida.gr

Euroleague: Το ΟΑΚΑ παραμένει «κάστρο», ο ΠΑΟ κέρδισε (89-76) την Μακάμπι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να μοιάζει ανίκανη να τον κοντράρει και την κέρδισε με 89-76 στην Euroleague.

O Tσάβι Πασκουάλ δεν είχε τον Καλάθη, αλλά έβγαλε νέους πρωταγωνιστές (Ντένμον, Λεκαβίτσιους) και το σερί στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται για τον ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν το «αφεντικό» για 40 λεπτά απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παίκτες του Πασκουάλ είχαν υψηλό κίνητρο, έπαιξαν όχι μόνο για την 9η νίκη σε 13 αγωνιστικές, αλλά για τον Τάσσο Στεφάνου, τον επί σειρά ετών γενικό διευθυντή της ΚΑΕ που άφησε το πρωί την τελευταία πνοή του σε ηλικία 72 ετών.

Επαιξαν και για τον τραυματία Νικ Καλάθη, ο οποίος δεν θα τους βοηθήσει ούτε με τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης. Με την καλύτερη φετινή ευρωπαϊκή εμφάνισή τους, οι «πράσινοι» βασίστηκαν στην πιεστική άμυνά τους, αλλά και σε πολυφωνία στην επίθεση, καθώς 5 παίκτες είχαν διψήφιο νούμερο πόντων (Γκιστ, Ρίβερς, Σίνγκλετον, Παππάς και Λεκαβίτσιους). Γκιστ και Σίνγκλετον μάζεψαν και από 10 ριμπάουντ, κάνοντας νταμπλ νταμπλ.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 49-43, 67-56, 89-76

Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 14 (1), Ρίβερς 15 (3), Παππάς 14, Ντένμον 9 (2), Γκιστ 15, Βουγιούκας 2, Καλαϊτζάκης, Λεκαβίτσιους 13 (3), Γκάμπριελ 3 (1), Λοτζέσκι 3 (1), Αντετοκούνμπο 1.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Νέβεν Σπάχια): Τόμας 9 (3), Ρολ 4, Κέιν 16 (1), Τάιους 12 (6 ριμπάουντ), Ντιμπαρτολομέο 2, Κοέν 3 (1), Κόουλ 14 (1), Μπόλντεν 4, Παραχούσκι 6, Ζούσμαν, Τζάκσον 13 (1)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μακάμπι Τελ Αβίβ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ