Τα 6 κομμάτια που δείχνουν το ντύσιμό σου ακριβό χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία - iefimerida.gr

Τα 6 κομμάτια που δείχνουν το ντύσιμό σου ακριβό χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότερες γυναίκες λίγο πολύ περιποιούνται τον εαυτό τους και ασχολούνται με το στυλ τους.

Αυτό που θαυμάζουμε συνήθως σε μια γυναίκα με ωραίο στυλ που θα συναντήσουμε τυχαία στον δρόμο, είναι η κομψή της εμφάνιση που βασίζεται όχι μόνο σε έναν άρτιο συνδυασμό ρούχων, υφασμάτων και χρωμάτων αλλά και στην εντύπωση του αψεγάδιαστου συνόλου που δημιουργεί. Η εντύπωση αυτή διαμορφώνεται από ένα ή παραπάνω κομμάτια στο outfit που φαίνονται ακριβά και καλής ποιότητας, σαν να τα αγόρασε μόλις και τα φόρεσε για να βγει. Όχι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Κι αν αναρωτιέσαι πως το κάνει εκείνη και θες να το πετύχεις κι εσύ, αλλά δεν στο επιτρέπει το budget σου, μάθε πως γίνεται !

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά έξοδα για να δείχνει το στυλ σου luxurious. Αρκούν μερικά κομμάτια κλειδιά για να το πετύχεις. Κλασικά κομμάτια που πάντα, μα πάντα, θα φαίνονται ακριβά και θα αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας. Διαχρονικά κομψά, safe και μίνιμαλ, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα τα άλλα ρούχα της ντουλάπας τους και να τα αναβαθμίζουν όποιο κι αν είναι ο σύνολο που θα δημιουργήσεις, όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάς.

Δείτε τα κομμάτια που φαίνονται, αλλά δεν κοστίζουν ακριβά, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα φαινονται ακριβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ