Θεοχαρόπουλος: Στόχος του νέου προοδευτικού φορέα πρέπει να είναι η δεύτερη θέση στις εκλογές - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Στόχος του νέου προοδευτικού φορέα πρέπει να είναι η δεύτερη θέση στις εκλογές

Θανάσης Θεοχαρόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στόχος του νέου προοδευτικού φορέα θα πρέπει να είναι στις επομένες εκλογές η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε στο Ρ/Φ Πρώτο Θέμα, αναφέροντας παράλληλα ότι εκείνοι που συμμετείχαν στην εκλογή ηγεσίας αντιστοιχούν στο 15% του εκλογικού σώματος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι η σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία που επιδιώκει να εκφράσει το «Κίνημα Αλλαγής» θα πρέπει να είναι ο πυρήνας του προοδευτικού πόλου απέναντι στον ιδεολογικό αντίπαλο, τη ΝΔ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο προοδευτικός χώρος δεν μπορεί να ετεροπροσδιορίζεται, για αυτό αυτή τη στιγμή δεν επιλέγει συμμάχους, χωρίς να γνωρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Κατά τη γνώμη μου είναι μέσα στις τρεις πρώτες δυνάμεις, παίρνει τη τρίτη διερευνητική εντολή, οφείλει να καταθέσει τη δική του προοδευτική πρόταση προς τα άλλα φιλοευρωπαϊκά κόμματα και αυτά να απαντήσουν», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ