Δ. Καμμένος κατά των «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο - iefimerida.gr

Δ. Καμμένος κατά των «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο

Δημήτρης Καμμένος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρά πυρά κατά των 53 και μηνύματα προς την κυβέρνηση πως όλα έχουν ένα όριο έστειλε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ.Καμμένος έστρεψε πρώτα τα πείρα του κατά των 53 με αφορμή την δήλωση που έκανα πριν λίγες μέρες και με την οποία χαρακτηρίζουν οδυνηρή την συμπαράταξη του ΣυΡιζΑ με τους ΑΝΕΛ
«Δυσαρεστήθηκα από τη δήλωση των 53 που λένε ότι είναι οδυνηρή η συγκατοίκηση με τους ΑΝΕΛ για ποιους είναι οδυνηρή για τους 144 ή για μας τους 9; Είναι οδυνηρό που συνεισηγούμαστε και έχουμε πάρει όλοι το βάρος; Για ποιους είναι οδυνηρό;»

Ο κ Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα της Θράκης και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την διαφωνία του με την εκλογή μουφτή.
«Εμμένω στη διαφωνία που είχα για το ζήτημα της Θράκης . Είναι πολύ δύσκολο το ζήτημα. Θα διαβάσω την κατήχηση Ερντογάν. Ηχογραφήθηκε από κινητό και δυστυχώς ο κ. Αμανατίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δεν είχε άμεση μετάφραση. Είπε ο Ερντογάν: “Μία σημαία, μία πατρίδα, ένα κράτος. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Θα είμαστε ένα. Όλοι μαζί θα είμαστε. Τουρκία”. Και θέλετε εσείς να ψηφίσω τον μουφτή από τη βάση. Αυτό θέλουμε;»

Ο κ Καμμένος με επικριτικό τρόπο σχολίασε και τις βολές που δέχεται από βουλευτές που ΣυΡιζΑ όπως παραδείγματος χάριν απο την κ.Σια Αναγνωστοπούλου η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι τον χαρακτήρισε μη σοβαρό και οτι δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί του.
«Κύριοι αν εγώ δεν είμαι σοβαρός όπως είπε μια συνάδελφος να με σεβαστείτε. Να σεβαστείτε την ψήφο μου κι αυτό που κάνω τρία χρόνια. Να σεβαστείτε αυτά που πέρασα όταν έφυγα απο Υπουργος εκείνο το βράδυ και τους εκβιασμούς που δέχθηκε η οικογένεια μου.
Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μιλάω και επί προσωπικού. Και δεν περιμένω κανείς να με χειροκροτήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ