Το (μάλλον) αγαπημένο φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια -Το φοράει και το ξαναφοράει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το (μάλλον) αγαπημένο φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια -Το φοράει και το ξαναφοράει [εικόνες]

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις επέστρεψε από ένα τετραήμερο ταξίδι στην Σενεγάλη, αλλά οι βασιλικές υποχρεώσεις δεν άφησαν τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας να ξεκουραστεί.

Η 45χρονη βασίλισσα, εμφανίστηκε με ένα πολύ σοφιστικέ λουκ στην τελετή απονομής βραβείων για τους δασκάλους στην ισπανική πρωτεύουσα.

Το (μάλλον) αγαπημένο φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια -Το φοράει και το ξαναφοράει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ασπρόμαυρο φλοράλ φόρεμα του αγαπημένου της σχεδιαστή Felipe Varela, το οποίο είχε φορέσει και στο παρελθόν, τόνιζε την λεπτή σιλουέτα της και το συνδύασε μοναδικά με μια μαύρη ζώνη – κορδέλα. Η νεαρή βασίλισσα ολοκλήρωσε το κομψό σύνολο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και ένα clutch Miu Miu.

Επειδή το φόρεμα ήταν ήδη βαρύ, αποφάσισε να το συνοδεύσει με ένα διακριτικό μακιγιάζ και ένα κραγιόν στο χρώμα του μούρου, ενώ τα μαλλιά της ήταν λιτά με ελαφρούς κυματισμούς.

Η Λετίσια συναντήθηκε με τον πρόεδρο της BBVA Bank Φρανσίσκο Γκονζάλες φτάνοντας την τελετή απονομής των βραβείων στη Μαδρίτη, χθες το πρωί.

Το (μάλλον) αγαπημένο φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια -Το φοράει και το ξαναφοράει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το βραβείο Accion Magistral αποσκοπεί να αναγνωρίσει το έργο των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα όσον αφορά στην προώθηση των κοινωνικών αξιών.

Ο οργανισμός στοχεύει στο να επιτρέπει στους Ισπανούς δασκάλους να μοιραστούν τις γνώσεις τους καθώς και να παράσχει εκπαιδευτικούς πόρους.

Αργότερα την ίδια ημέρα, φιλοξένησαν μαζί με το σύζυγό της βασιλιά Φελίπε, ένα γεύμα για τον πρόεδρο του Ισημερινού Λένιν Μορένο και τη σύζυγό του Ροτσίο Γκονζάλες στο βασιλικό παλάτι.

Το (μάλλον) αγαπημένο φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια -Το φοράει και το ξαναφοράει [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ