Εγκλημα στους Αγ. Αναργύρους: «Φαινόταν ένας κύριος», λέει φίλος της πεθεράς - iefimerida.gr

Εγκλημα στους Αγ. Αναργύρους: «Φαινόταν ένας κύριος», λέει φίλος της πεθεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαινόταν ένας κύριος, λέει για τον δολοφόνο και αυτόχειρα των Αγίων Αναργύρων, γειτόνισσα και φίλη της πεθεράς του 47χρονου.

Μιλώντας στην κάμερα του iefimerida.gr είπε: «Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος. Μεγάλωσε δυο παιδιά ορφανά από 15 χρονών το αγόρι και 8 το αγόρι, τα μεγάλωσε τα σπούδασε έπαθε το τρομερό πράγμα να πεθάνει ο γιος της και ο άνδρας της τα μεγάλωσε ορφανά», είπε η φίλη της πεθεράς.

Μιλώντας για τον 47χρονο Αρχιφύλακα τον περιέγραψε ως «κύριο». «Φαινόταν ένας κύριος. Εγώ τον είχα χαιρετήσει, είχαν έρθει στη Νάξο με την Ελένη την χαιρέτησα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενη για το αν είχε ακούσει να υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι η φίλη της πεθεράς είπε ότι δεν της είχε πει κάτι, ενώ και η ίδια δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. «Ηταν ένα ευτυχισμένο ανδρόγυνο. Δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Βάσω αυτή η κοπέλα, αυτή η Ελενίτσα είχαμε έναν επιστήμονα στο χωριό», προσέθεσε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιοι Ανάργυροι έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ