Η Σωτηροπούλου αποθεώνει τον Μαραβέγια στο κέντρο που εμφανίζεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σωτηροπούλου αποθεώνει τον Μαραβέγια στο κέντρο που εμφανίζεται [βίντεο]

Τόνια Σωτηροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν μέρα με τη μέρα οι φήμες που θέλουν την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια να είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ.

Οι κοινές τους εμφανίσεις πυκνώνουν, ενώ η λαμπερή ηθοποιός, όλο και πιο συχνά επισκέπτεται τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις.

Το περασμένο Σάββατο, η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με καλούς της φίλους, ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, πήγαν να διασκεδάσουν στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται ο Κωστής.

Η ηθοποιός όλο το βράδυ ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, φέρνοντας στο φως και νέα «ντοκουμέντα» που αποδεικνύουν τη νέα σχέση.

Οι δυο τους προς το παρόν, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα τις φήμες, ωστόσο, η εικόνα «μιλά» από μόνη της, καθώς όπως φαίνεται δεν... προσπαθούν να κρύψουν τον έρωτά τους!

Η Σωτηροπούλου αποθεώνει τον Μαραβέγια στο κέντρο που εμφανίζεται [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ