Ο Βενιζέλος απαντά με αιχμές στον Λοβέρδο για συγκυβέρνηση με ΝΔ - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος απαντά με αιχμές στον Λοβέρδο για συγκυβέρνηση με ΝΔ

Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για τα περί μετεκλογικής στήριξης, από το ΠΑΣΟΚ, κυβέρνησης της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, λαμβάνει ο υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από κύκλους του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης για το θέμα που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ «οι μεγάλες στρατηγικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και άρα της δημοκρατικής παράταξης και κυρίως οι απαντήσεις σε ερωτήματα «ποιός», «από ποιόν» και «προς ποια κατεύθυνση» θα κυβερνηθεί η χώρα, θα διατυπωθούν με πολύ μεγάλη σαφήνεια προεκλογικά αλλά και αποτελεσματικά με συλλογική επεξεργασία, η οποία θα γίνει αμέσως μετά την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.»

«Σε κάθε περίπτωση, η πρόταση θα είναι εθνικά υπεύθυνη πολιτικά συγκεκριμένη, ολοκληρωμένη και προοδευτική», επισημαίνουν με νόημα οι ίδιοι κύκλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ