Το πρώτο γκέι φιλί σε live μετάδοση στην ισπανική TV -Υποψήφιοι για Eurovision οι δύο τραγουδιστές [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο γκέι φιλί σε live μετάδοση στην ισπανική TV -Υποψήφιοι για Eurovision οι δύο τραγουδιστές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μουσικό ριάλιτι σόου, Operación Triunfo, γνωστό σε εμάς ως Fame Story, δόθηκε το πρώτο γκέι φιλί που μεταδόθηκε live στην ισπανική τηλεόραση.

Ο τραγουδιστής Ραούλ και Αγκόνει βρέθηκαν στη σκηνή του σόου και τραγούδησαν το «Manos Vacias». Οταν ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους, ο ένας πλησίασε τον άλλον και φιλήθηκαν.

Μπορεί στην ισπανική τηλεόραση να υπήρχαν παρόμοιες σκηνές σε ταινίες και σειρές, ωστόσο, αυτό ήταν το πρώτο γκέι φιλί που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση.

Το θέμα με το φιλί, όμως, δεν σταματά εδώ, μιας και μπορεί να το δούμε στην Eurovision.

Η ισπανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε πως ο νικητής του σόου θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο, οπότε είναι πιθανό να τους δούμε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκέι φιλί Ισπανία Eurovision
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ