Προπονητής προσέλαβε σωματοφύλακα - iefimerida.gr

Προπονητής προσέλαβε σωματοφύλακα

Στιβ Κιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν, Στιβ Κιν προσέλαβε σωματοφύλακα για να προστατεύει τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο 44χρονος προπονητής δεν είναι αγαπητός στους φίλους των «ρόδων», καθώς η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην Premier League και έχουν εκφράσει αρκετές φορές την δυσαρέσκειά τους με πανό που σήκωσαν στην έδρα των «ρόβερς».

«Με συμβούλευσαν πώς θα ήταν καλό να έχω μαζί μου κάποιον όλη την ώρα. Πριν μερικούς μήνες ήμουν σε ένα εστιατόριο με τη σύζυγό και τα παιδιά μου, όταν έλαβα ένα μήνυμα από ένα φίλο μου, ο οποίος μου έλεγε να προσέχω. Γίνονταν διάφορα στο Twitter από ένα γκρουπ κάποιων οι οποίοι είχαν ανακοινώσει το εστιατόριο όπου ήμουν, προκειμένου να έρθει όποιος θέλει και να με αντιμετωπίσει. Έδειξα το μήνυμα στην γυναίκα μου και αποφασίσαμε να φύγουμε αμέσως. Δεν είπαμε τίποτα στα παιδιά μας για να μην τα τρομάξουμε», δήλωσε ο Κιν στους «Times» και πρόσθεσε για τον σωματοφύλακά του: «Είναι κάτοχος επτά νταν στο καράτε, όμως δεν είναι μεγαλόσωμος. Είναι λίγο περίεργο να τον έχουμε μαζί μας».

Ο Κιν τόνισε πως η πλειοψηφία των οπαδών της Μπλάκμπερν είναι παθιασμένοι, αλλά όχι βίαιοι, ενώ υποστηρίζει πως η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας τον υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ